Oavsett försäkringsbolag - vänd Dig till oss! 

Har du krockat med Din egen bil kan Du med fördel vända Dig till oss för att hyra en ersättningsbil. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag och har med åren skaffat oss en stor rutin på den här typen av hyror.
 
Även om Ditt försäkringsbolag hänvisar till annan uthyrare så kan Du hyra av oss ändå. Vi har lokala avtal med de flesta försäkringsbolagen vilket gör att du ändå kan hyra av oss utan problem!
 
Kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna!
 

Priser

Alla försäkringsbolag har sitt eget avtalspris och det skiftar därför lite både i pris och villkor beroende på dels vilket bolag du har och dels vad det är för typ av skada som inträffat på din egen bil. Kontakta oss för rätt pris på just Din försäkringshyra!
 

Vi kan leverera hyrbilen till alla verkstäder i Enköping, men om du frågar så rekommenderar vi Bilskadecenter i Enköping

Hos oss ingår alltid självriskreducering när du hyr bil i ett försäkringsärende. Exakt hur mycket självrisken reduceras varierar mellan försäkringsbolagen, men om du har din egen bil helförsäkrad så ingår oftast ett mycket bra skydd mot de allra högsta självriskkostnaderna. 

 

Vi har cirka 100 fordon i vagnparken och kan erbjuda bilar i alla storleksklasser. Oavsett om du söker en bensin- eller dieselbil, en plug-in-hybrid eller kanske en ren elbil, så kan du vända dig till oss.

 

Naturligtvis levererar vi bilen kostnadsfritt till alla verkstäder i Enköpings tätort. Ska du lämna bilen på en verkstad på annan ort kan du höra med oss, vi kan ofta leverera hyrbilen dit också.HAGGES HYRBILAR / SMÅFRAKT I ENKÖPING AB
Org nr 556552-7792
Besöksadress: Ågatan 10, 74935 Enköping
Postadress: Box 115, 74522 Enköping
Tel 0171 - 42 50 00, e-post: info@haggeshyrbilar.se
 
 
Vi ingår i uthyrningskedjan
och är medlemmar i branschorganisationen Biluthyrarna.
 
© 2024 Småfrakt i Enköping AB. All Rights Reserved.