Personuppgiftshantering

Att hantera personuppgifterna på ett korrekt sätt är viktigt för oss. När du köper någon av våra produkter eller tjänster registreras du som kund hos oss och då är det Småfrakt i Enköping AB som är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter och behandlingar som görs av oss med anledning av kundrelationen.

Vi hanterar dina personuppgifter med största försiktighet och endast på det sätt som lagar och regler tillåter.

Se vår integritetspolicy här >>

När du bokar en hyrbil hos oss sker följande kontroller:

1) Kontroll mot Biluthyrarnas informationsregister, som är biluthyrningsbranschens gemensamma register över personer som på något sätt misskött sina åtaganden vid tidigare hyror. Personer på listan nekas hyra bil av oss.

2) När du bokar en bil hos oss görs en "mikroupplysning". Denna ska inte förväxlas med en kreditupplysning då vi endast kontrollerar om det finns några betalningsanmärkningar och eventuella skuldsaldon. En mikroupplysning påverkar inte din framtida kreditvärdighet. Personer med anmärkning nekas hyra bil av oss.

3) Vid avhämtningen av fordonet kontrolleras att körkortet är äkta genom 365id, en tjänst kopplad till en apparat som skannar in handlingen samt belyser körkortets alla hologram och fastställer äktheten. För körkort kontrolleras även giltigheten. Ett giltigt körkort är ett absolut krav för att få använda hyrbilen.HAGGES HYRBILAR / SMÅFRAKT I ENKÖPING AB
Org nr 556552-7792
Besöksadress: Ågatan 10, 74935 Enköping
Postadress: Box 115, 74522 Enköping
Tel 0171 - 42 50 00, e-post: info@haggeshyrbilar.se
 
 
Vi ingår i uthyrningskedjan
och är medlemmar i branschorganisationen Biluthyrarna.
 
© 2024 Småfrakt i Enköping AB. All Rights Reserved.